Stress de baas!

Online opleiding

29 maart 2023

9:00 tot 11u

Uitgesteld kijken tot en met 21 mei

Doelgroep: Diëtisten, kinesitherapeuten, artsen, psychotherapeuten, psychologen,  verpleegkundigen en alle zorgverleners
Spreker: Anneleen De Lille, master in counseling en oplossingsgericht psychotherapeut
Accreditatie
is goedgekeurd door PQK (Belgische kinesitherapeuten): 4 NVE voor ethische, socio-economische en organisatorische aspecten

Sluimerende, chronische stress is een stille maar genadeloze pretbederver, waar we helaas steeds meer mee te maken krijgen. We ontmoeten steeds meer mensen die keihard werken en toch het gevoel hebben dat ze achter de feiten aanhollen en beginnen twijfelen aan zichzelf. Er is niets mis met af en toe een sprintje trekken, maar soms vragen ze al té lange tijd té veel van zichzelf. Ze zijn de pauzeknop kwijt met alle gevolgen vandien op fysiek, emotioneel, cognitief en gedragsmatig vlak.
Wat hebben ze dan wel nodig voor een productief, maar ook zinvol en gelukkig leven? In deze lezing deelt Anneleen De Lille haar inzichten om zowel bij jezelf als bij anderen stress te (h)erkennen. Ze zet je op weg om de juiste vragen te stellen, overzicht te creëren en keuzes te helpen maken. Met andere woorden kom je te weten welke acties leiden naar een gezonder, productiever en gelukkiger leven. Het resultaat is minder stress, je staat opener voor verandering en het zorgt voor meer werkplezier! Deze inzichten helpen je om beter om te kunnen met stress bij patiënten, maar ze zijn ook heel nuttig om in je eigen (drukke) leven stress de baas te kunnen.

Anneleen De Lille is Master in Counseling (Universiteit Nottingham) en erkend oplossingsgerichte coach. Ze is gespecialiseerd in gewoonteverandering. Haar passie voor coaching ontdekte ze in het Verenigd Koninkrijk, waar ze vier jaar studeerde en werkte.  Anneleen is een energieke spreekster en weet als geen ander haar kennis op een heel toegankelijke en toepasbare manier over te brengen.

Kosten:
 € 58,-
 (inclusief BTW, digitale hand-outs, opleidingsattest)
Na 28 maart: € 68,-

Inschrijven
Is noodzakelijk en kan via het inschrijvingsformulier onderaan deze pagina.
Na inschrijving ontvangt u een factuur.

Algemene voorwaarden
– Uw inschrijving is bindend. Inschrijving verplicht dus tot betalen.
–  Er is geen terugbetaling mogelijk.
–  Uw inschrijving is persoonlijk.
–  Dit webinar wordt opgenomen. Deze opname kan enkel worden bekeken door de deelnemers gedurende een bepaalde tijd.

Uitgesteld kijken
Dit webinar kan tot en met 21 mei herbekeken worden. Vul hiervoor het inschrijfformulier in onderaan deze pagina.
Elke deelnemer krijgt sowieso de link om live te volgen én om uitgesteld te kijken.

Studiepunten
Voor deze navorming krijgt u 2 studiepunten.
!!! Leden van Pro-Q-Kine moeten na het volgen van de opleiding een toets invullen. Indien men minstens 70% scoort  kunnen de 4 navormingseenheden worden bijgeschreven door Kintu. Dit kan ook als de opleiding uitgesteld gevolgd wordt. De toets moet ten laatste ingediend op 21 mei.

Attest
De deelname-attesten worden verstuurd ofwel na een live-deelname ofwel na 21 mei.

Online
Deze opleiding wordt online georganiseerd. Voor aanvang krijgt u de inloggegevens via mail op het door u aangegeven e-mailadres op het inschrijvingsformulier. Vragen stellen kan via de chat.

Uw organisator
Chris Kerfs
www.kintu.be
chris.kerfs@kintu.be

Hier kunt u inschrijven:

Vul het meteen juist in. Facturen kunnen nadien niet meer gewijzigd worden.

Enkel voor kinesitherapeuten